Γ. Μητρόπουλος (Φυσικό Αέριο): Στόχος να παραμείνουμε η πρώτη επιλογή

Στόχος μας να παραμείνουμε η πρώτη επιλογή των καταναλωτών προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες, με κύρος και αξιοπιστία και με το βλέμμα συνεχώς στραμμένο στο μέλλον, σημειώνει ο γενικός διευθυντής της “Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας”, Γιάννης Μητρόπουλος, στην ελληνική έκδοση του Forbes.

Ερωτηθείς για τις αλλαγές που θα φέρει η αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ Εμπορίας, ο κ. Μητρόπουλος σημειώνει: “Η αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ Εμπορίας θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην ανάπτυξη της εταιρείας. Σε ό,τι μας αφορά προχωράμε κανονικά στην υλοποίηση του στρατηγικού μας σχεδιασμού, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες μας, προς όφελος πάντα των πελατών μας, και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε”.

Και συμπληρώνει: “Με τη στήριξη των νέων επενδυτών, η εταιρεία θα επιταχύνει την υλοποίηση του αναπτυξιακού της πλάνου, με κύριους άξονες τη γεωγραφική επέταση, τη καινοτομία και τα αποκλειστικά προνόμια που έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της, μέσα από σημαντικές συνεργασίες με εταιρείες διαφόρων κλάδων“.

“Σήμερα μας εμπιστεύονται 420.000 οικιακοί καταναλωτές, 9.000 επαγγελματίες, 200 μεγάλοι εμπορικοί πελάτες και βιομηχανίες και περισσότερα από 1.200 σχολεία και δημόσια κτίρια”, προσθέτει.

Όσον αφορά το πώς επηρέασε η πανδημία τη λειτουργία της επιχείρησης, ο γενικός διευθυντής της “Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας” υπογραμμίζει: “Ενεργοποιήσαμε από την πρώτη στιγμή ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εξ αποστάσεως λειτουργίας, που επέτρεψε στους καταναλωτές να απολαμβάνουν το σύνολο των προϊόντων και των υπηρεσιών μας από την ασφάλεια και τη σιγουριά του σπιτιού τους. Εν ολίγοις, συνεχίσαμε να προσφέρουμε τις ίδιες υπηρεσίες και στο ίδιο υψηλό επίπεδο όπως πριν από την εμφάνιση της πανδημίας”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More