Τον Μάρτιο το πρώτο συνέδριο EcoMobility για τη βιώσιμη μετακίνηση

Στις 22 Μαρτίου, στην Αίγλη Ζαππείου, θα λάβει χώρα το πρώτο συνέδριο για το EcoMobility. Το HAEE (Hellenic Association for Energy Economics) και το insider.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να φέρουν στον ίδιο χώρο επιχειρηματικά στελέχη με εκπροσώπους φορέων και του πολιτικού κόσμου, προκειμένου να προωθηθεί η χρήση των εναλλακτικών καυσίμων.

Στο επίκεντρο του 1st EcoMobility Conference θα τοποθετηθούν οι εξελίξεις στον τομέα της βιώσιμης μετακίνησης, το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει την εν λόγω κατηγορία, καθώς και οι ενδεχόμενες συνέργειες που μπορούν να προκύψουν.

Το 1st EcoMobility Conference φιλοδοξεί να αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την προώθηση της χρήσης των εναλλακτικών καυσίμων, όπως το συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG) ή και το υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG), αλλά και των βιώσιμων τρόπων μετακίνησης, όπως η ηλεκτροκίνηση.

Μάθετε περισσότερα για το 1st EcoMobility Conference εδώ. 

*Το έντυπο και ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης EnergyWorld θα υποστηρίξει ως χορηγός επικοινωνίας το 1st EcoMobility Conference.

Σχόλια
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More