Τα εγκαίνια της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην 83ης ΔΕΘ

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ για άλλη μια χρονιά συμμετέχει ενεργά στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Τα εγκαίνια του περιπτέρου πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 09.09.2018 παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σταθάκη Γ., και του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, κ. Φάμελλου Σ.

Στις δηλώσεις του ο κ. Σταθάκης, αναφέρθηκε στην αναπτυξιακή πορεία της Εταιρείας και τόνισε ότι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ αποτελεί πρότυπο και λειτουργεί ως υπόδειγμα στο ενεργειακό περιβάλλον της χώρας.

Πλήθος κόσμου επισκέπτεται καθημερινά το Stand 14 / Περίπτερο 10 της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, για να ενημερωθεί σχετικά με τη διαδικασία σύνδεσης και να λάβει πληροφορίες για την τροφοδότηση των νέων περιοχών.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Σταθάκης Γ., ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Φάμελλος Σ., ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Μπακούρας Λ., ο Διευθυντής Νομικών και Ρυθμιστικών Θεμάτων της ENI Gas e Luce, κ. Galizzi P., ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ, κ. Τζώρτζης Δ., ο ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Γιουτίκας Κ., Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Μπούρας Β., το μέλος του Δ.Σ. της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Μάνης Π., ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, κ. Κυρίζογλου Λ., ο Δήμαρχος Θέρμης, κ. Παπαδόπουλος Θ. και ο προέδρος της ΡΑΕ, κ. Μπουλαξής Ν.

Σχόλια
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More