Σταθερά πακέτα ενέργειας από τη ΖeniΘ, για λογαριασμούς χωρίς εκπλήξεις

H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, βοηθάει στον έλεγχο των μηνιαίων εξόδων κάθε νοικοκυριού που θέλει να απολαύσει κορυφαία ενέργεια, πληρώνοντας ένα σταθερό και προκαθορισμένο ποσό κάθε μήνα.

Τα ανανεωμένα πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος POWER HOME PACK (από 47€/μήνα) και τα πακέτα φυσικού αερίου GAS HOME PACK (από 27€/μήνα) γεμίζουν ενέργεια τα ελληνικά νοικοκυριά, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε 5 πακέτα (S, M, L, XL, XXL) αυτό που τους ταιριάζει, βάση των δικών τους μοναδικών αναγκών.

Επιπλέον, οι πελάτες της ZeniΘ έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας ZeniΘ DUAL ENERGY, την 1η υπηρεσία στην Ελλάδα που συνδυάζει ρεύμα και φυσικό αέριο, και να επωφεληθούν ακόμα περισσότερο, καλύπτοντας τις ενεργειακές τους ανάγκες σε φυσικό αέριο και ρεύμα από €69/μήνα.

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της ZeniΘ, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των ανανεωμένων πακέτων, ανέφερε: «Ο leader οφείλει να καινοτομεί! Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα με φυσικό αέριο & ρεύμα φέρνει για πρώτη φορά στην αγορά ενέργειας προϊόντα στη λογική των τηλεπικοινωνιών: GAS HOME PACK & POWER HOME PACKΣταθερός λογαριασμός κάθε μήνα ανάλογα την κατανάλωση του νοικοκυριού σε φυσικό αέριο ή ρεύμα! Έτσι ο πελάτης γνωρίζει ακριβώς τα έξοδα του για ενέργεια κάθε μήνα -όπως τα υπόλοιπα πάγια έξοδα του για ενοίκιο, τηλέφωνο, internet- και μπορεί να κάνει καλύτερα τον οικογενειακό του προϋπολογισμό, χωρίς εκπλήξεις. Εμείς στη ZeniΘ, όμως, δε θα σταματήσουμε εδώ. Συνεχώς θα δημιουργούμε υπηρεσίες και προϊόντα για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των πελατών που μας εμπιστεύονται!».

Τα σχόλια είναι κλειστά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More