Πτώση των πωλήσεων κατά 60% στα καύσιμα

Την ένταξη των πρατηρίων παροχής καυσίμων και ενέργειας σε πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης για να παραμείνουν ανοικτά για τις ανάγκες των καταναλωτών ζητά η ΠΟΠΕΚ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων), με επιστολή της προς όλα τα συναρμόδια Υπουργεία και τα Επιμελητήρια ΕΒΕΑ και ΕΕΑ.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Μετά την λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση διάδοσης του κορονοϊού, όπως γνωρίζετε τα πρατήρια θα συνεχίσουν να παραμένουν ανοικτά για να καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.

Η εφαρμογή των μέτρων, με κυρίαρχο το ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, οδήγησε τους καταναλωτές σε αυστηρό περιορισμό των μετακινήσεων τους, με αποτέλεσμα την πτώση των πωλήσεων στα πρατήρια πάνω από το 60%.

Παρακαλούμε, όπως υποστηρίξετε την ένταξη των πρατηρίων παροχής καυσίμων και ενέργειας σε πρόγραμμα οικονομικών ενισχύσεων, επιδότηση μισθοδοσίας προσωπικού και ενοικίου, προκειμένου να συνεχίσουν να καλύπτουν τις όποιες ανάγκες των καταναλωτών-συμπολιτών μας, πριν βρεθούν σε οικονομική απόγνωση και αναγκασθούν σε απολύσεις προσωπικού και κλείσιμο των πρατηρίων τους».

Τα σχόλια είναι κλειστά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More