Νέο κοίτασμα φυσικού αερίου ανακαλύφθηκε στην Κροατία

Νέο κοίτασμα φυσικού αερίου στο οικόπεδο Drava -02 ανακάλυψε η κροατική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου ΙΝΑ. Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι από τα ευρήματα των μετρήσεων που έκανε στο πεδίο Severovci-1 προκύπτει ότι η παραγωγική δυναμικότητά του μπορεί να ανέλθει σε 53.000 κυβικά μέτρα φυσικού αερίου/ανά ημέρα.

Ο διευθυντής Επιχειρησιακής Έρευνας και Παραγωγής της INA, Τρβτκο Πέρκοβιτς εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις θετικές εξελίξεις, οι οποίες -όπως είπε- επιβεβαιώνουν την ποιότητα, την τεχνογνωσία και την εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.

«Η Κροατία αποτελεί σημαντική “δεξαμενή” για την εξερεύνηση και την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου και στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει η χώρα στο πεδίο των υδρογονανθράκων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η εταιρεία -πρόσθεσε- ενδιαφέρεται για την υλοποίηση επενδύσεων σε δραστηριότητες εξερεύνησης που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ανακαλύψεις (νέων κοιτασμάτων).

Τα σχόλια είναι κλειστά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More