Κατάλογος Εταιρειών

ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

RECONS
Τύπος Εταιρείας:
Σύντομη Περιγραφή Εταιρείας: Διακόσμηση σαλονιού, ανακαίνιση σπιτιού, ανακαίνιση κουζίνας, ιδέες για το μπάνιο, διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, συνδυασμοί χρωμάτων.
Πλήρης Περιγραφή Εταιρείας:

Ταυτότητα

Εταιρική / πορεία

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1987, με δραστηριότητα την κατασκευή νέων κτιρίων, ξενοδοχειακών μονάδων, καθώς και την αναστήλωση-επισκευή και ενίσχυση κτιρίων. Η εξέλιξή της από τότε μέχρι σήμερα είναι σταθερή και επιτυχημένη. Από τις πιο γνωστές εταιρείες στο «πλέγμα» : Επισκευή – Στερέωση – Προστασία, Ενίσχυση κτηρίων, μνημείων, ειδικών κατασκευών και δομικών υλικών. Από τις αναπτυσσόμενες στις ανεγέρσεις κατοικιών – πολυκατοικιών. Από το 2014 ως RECONS, η εταιρεία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στον τομέα του developing building οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ανεγέρσεις κατοικιών, πολυκατοικιών, σύγχρονων καταστημάτων και άλλων ιδιωτικών έργων με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Χάρη στην φιλοσοφία της εταιρείας να προσφέρει σε κάθε έργο της ό,τι πιο εξελιγμένο σε αισθητική αρτιότητα και στερεότητα, με την μικρότερη δυνατή δαπάνη – τον δυναμισμό και την αποδοτικότητα της, πέτυχε να θεωρείται η πλέον συμφέρουσα εταιρεία ιδανική για την κατασκευή ειδικών και γενικών τεχνικών έργων. Η πορεία της, με τα εκατοντάδες επιτυχημένα έργα, είναι αλματώδης και εντυπωσιακή.

Εταιρική / οργάνωση

Η οργάνωση – στελέχωσή της βασίζονται σε μια σύγχρονη επιχειρηματική αντίληψη. Εφαρμόζονται ειδικά συστήματα, «στρατηγικές» και τεχνικές, με σκοπό να προσφέρουν στα έργα τις ευέλικτες, γρήγορες, αξιόπιστες, ολοκληρωμένες και προπαντός συμφέρουσες λύσεις.
Η εταιρεία συνεργάζεται με τα πιο γνωστά Γραφεία Μελετών, για να παρέχει άμεσα πλήρεις υπηρεσίες σε όλο το φάσμα (έρευνα – μελέτη – κατασκευή) των τεχνικών έργων, όπου και όταν της ζητηθεί. Απασχολεί μόνιμο, έμπειρο τεχνικό προσωπικό με σημαντικά έργα στο ενεργητικό του. Παράλληλα, ενημερώνεται σε νέες μεθόδους και εφαρμογές.
Είναι σε επαφή με ειδικούς φορείς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για άμεση ενημέρωση σε κάθε εξέλιξη και ανταλλαγή τεχνογνωσίας.
Έχει δικό της πλήρη ειδικό εξοπλισμό, ο οποίος ανανεώνεται συνεχώς.

Η RECONS είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκαταστάσεων διατηρητέων κτηρίων.

Παράλληλα όμως αυξάνει συνεχώς τις δραστηριότητές της και στους τομείς:

Ανεγέρσεις κατοικιών, Πολυκατοικιών και Επαγγελματικών χώρων.

Διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία, συνεχώς καταρτιζόμενο ανθρώπινο δυναμικό, εξασφαλίζοντας υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις.

Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείο, καταστήματος, σπιτιού αλλά και προχωρά στη κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

Στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών.

Προσδιορίζουμε από την αρχή το τελικό κόστος κατασκευών, με αναλυτικό προϋπολογισμό, δίνοντας έγκαιρα την πραγματική οικονομική εικόνα του έργου.

Παράλληλα εξασφαλίζουμε σύγχρονες λύσεις και βελτιώσεις, ώστε να υπάρχει απόλυτη σχέση κόστους και αποτελέσματος.

Μελετάμε λεπτομερέστερα τους χώρους, ενώ τεκμηριώνουμε τον σχεδιασμό, με σειρά κατασκευαστικών σχεδίων, ορίζοντας πάντοτε υψηλές τεχνικές προδιαγραφές.

Παράλληλα εφαρμόζουμε ελέγχους και δοκιμές στα υλικά και στο τρόπο κατασκευής.

Έτσι επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Ιστοσελίδα Εταιρείας: κατασκευες
Τηλέφωνο Εταιρείας: 2103003039
BALUCO S.A.
Τύπος Εταιρείας:
Σύντομη Περιγραφή Εταιρείας: Συμβουλευτική
Πλήρης Περιγραφή Εταιρείας:

Bunkers and Lubricants Consultants

99, Posidonos Avenue, Glyfada 16674

Ιστοσελίδα Εταιρείας: www.baluco.com
Τηλέφωνο Εταιρείας: +30 2104190562
Tags Εταιρείας:
Fenestral Κουφώματα Αλουμινίου
Τύπος Εταιρείας:
Σύντομη Περιγραφή Εταιρείας: Αν θέλουμε να μιλάμε για σταθερή ποιότητα κατασκευών και σεβασμό στον πελάτη, απαιτούνται μόνιμα ειδικευμένα στελέχη, με γνώση που αποκτάται μέρα με την μέρα.
Πλήρης Περιγραφή Εταιρείας:

Ο καθένας μας έχει πείρα ετών στο χώρο των κατασκευών κουφωμάτων και σε διάφορα είδη (πλαστικά κουφώματα, κουφώματα αλουμινίου, εταιρείες μηχανισμών). Οι κατασκευές μας γεννήθηκαν από τη συνεργασία αυτών των χώρων και το συνδυασμό τους.

Ιστοσελίδα Εταιρείας: http://fenestral.gr
Τηλέφωνο Εταιρείας: 2102318089
Ξύλινες Στέγες και Κατασκεύες www.egkiokas.gr
Τύπος Εταιρείας:
Σύντομη Περιγραφή Εταιρείας: Στέγες κεραμοσκεπές σκεπές πέργκολες ξύλινα σπίτια ξύλινες πεζογέφυρες ξύλινες τοξοτές στέγες μεγάλων ανοιγμάτων
Πλήρης Περιγραφή Εταιρείας:

Η επιχείρηση καλύπτει μια ευρεία γκάμα στις ξύλινες στέγες & κεραμοσκεπές στις πέργκολες τα ξύλινα σπίτια αλλά και σε πολυσύνθετες ξύλινες κατασκευές μεγάλων ανοιγμάτων όπως ξύλινες πεζογέφυρες, ξύλινες στέγες μεγάλων ανοιγμάτων, καμπυλωτές στέγες γυμναστηρίων – βιομηχανικών κτηρίων – εμπορικών κέντρων.

Ιστοσελίδα Εταιρείας: http://www.egkiokas.gr
Τηλέφωνο Εταιρείας: 2102383383
GeoSynergy
Τύπος Εταιρείας:
Σύντομη Περιγραφή Εταιρείας: Η GeoSynergy είναι εταιρία τεχνικών και επιστημονικών συμβούλων με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου μελετητικών υπηρεσιών.
Πλήρης Περιγραφή Εταιρείας:

Η GeoSynergy είναι εταιρία τεχνικών και επιστημονικών συμβούλων με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου μελετητικών υπηρεσιών. Το ανθρώπινο δυναμικό και οι συνεργάτες της εταιρίας μας διαθέτουν υψηλή επιστημονική εξειδίκευση, πολύπλευρη κατάρτιση διαφόρων ειδικοτήτων και πολυετή εμπειρία στη παροχή εξατομικευμένων λύσεων σε θέματα:
Περιβάλλοντος
Διαχείρισης
Ενέργειας
Οικονομίας
Η GeoSynergy έχοντας ως βασικές προτεραιότητες την Ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και το σεβασμό προς το Περιβάλλον, έχει αναπτύξει κατάλληλες τεχνικές για την επίτευξη των συγκεκριμένων στόχων εφαρμόζοντας Σύστημα Διασφάλισης της Ποιότητας, ISO 9001:2008 και Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2004.

Ιστοσελίδα Εταιρείας: http://www.geosynergy.gr
Τηλέφωνο Εταιρείας: 2105713950
Fax Εταιρείας: 2105713950
LGE PV Ltd.
Πλήρης Περιγραφή Εταιρείας:

Χρ. Σμύρνης 8 & Λ. Μαραθώνος, 14565 Αγ. Στέφανος

Ιστοσελίδα Εταιρείας: http://www.luminasystem.com
Τηλέφωνο Εταιρείας: +30 210-8145078
Tags Εταιρείας:
Γ. ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ – Χ. ΣΚOΥΒΑΚΗ O.Ε.
Πλήρης Περιγραφή Εταιρείας:

Σύμβ. Επιχειρήσεων / Μελετητική & Τεχνική Εταιρεία
Διεύθυνση: Πουκεβίλ 28, 26 225 Πάτρα

Ιστοσελίδα Εταιρείας: www.kscg.gr
Τηλέφωνο Εταιρείας: 2610 223349, 6976110398
Fax Εταιρείας: 2610 620041
ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ
Πλήρης Περιγραφή Εταιρείας:

ΣΟΛΩΜΟΥ 62, 10432 ΑΘΗΝΑ

Η ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΔΑΝΕΙΩΝ δραστηριοποιείται από το 2006 στην παροχή συμβουλών και στη διαμεσολάβηση για τη χορήγηση δανείων σε ιδιώτες και επιχειρήσεις και είναι πιστοποιημένος διαμεσολαβητής τραπεζικών προϊόντων από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Ιστοσελίδα Εταιρείας: http://www.epivlepsi.gr
Τηλέφωνο Εταιρείας: +30 210-5145489
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΟΜΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
Πλήρης Περιγραφή Εταιρείας:

ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ 11 & ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ, 27100 ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των Ενεργειακών Επιθεωρήσεων και την εκπόνηση Μελετών Ενεργειακής Απόδοσης. Επίσης αναλαμβάνουμε τον βιοκλιματικό σχεδιασμό κτιρίων και την μελέτη & εγκατάσταση έργων ΑΠΕ.

Ιστοσελίδα Εταιρείας: http://www.enerdomi.gr
Τηλέφωνο Εταιρείας: +30 26210 24992
Technipetrol Hellas S.A.
Τύπος Εταιρείας:
Πλήρης Περιγραφή Εταιρείας:

42, Pavlou Bakogianni Str., 14452 Metamorfosis-Athens

Ιστοσελίδα Εταιρείας: http://www.technip.com
Τηλέφωνο Εταιρείας: +30-210-2854300
Tags Εταιρείας:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More