Η ιστορία της TRIM ξεκινά το 1974, με την καθιέρωσή της στον τομέα της λιανικής πώλησης αξεσουάρ αυτοκινήτων, με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Διευρύνοντας τους τομείς ενδιαφέροντός της, εισήλθε το 1996 δυναμικά στις εκδόσεις ειδικού Τύπου,
με τα περιοδικά «Κινητά Νέα» για τις τηλεπικοινωνίες, «energyworld» για την ενέργεια, «Anti-Age» για την αντιγήρανση, αλλά και με τις ιστοσελίδες www.mobilenews.gr, www.energyworld.gr και www.anti-age-magazine.gr.
Οι ιστοσελίδες μας είναι απλές, ευχάριστες, με εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία, για να εντοπίζει ο χρήστης εύκολα ό,τι αναζητεί.

«Energyworld»: Συνεχής ενημέρωση για την αγορά ενέργειας

Το έντυπο και ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης «energyworld» αποτελεί πρωταγωνιστικό μέσο ενημέρωσης για όλους τους τομείς της ενεργειακής αγοράς που αφορούν την Ελλάδα, την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και την Ανατολική Μεσόγειο. Στην έντυπη μορφή του κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις: στην Ελλάδα (ελληνικά) και σε επτά χώρες της ΝΑ Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου (Ρουμανία, Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία, Αλβανία, Κροατία, Κύπρος) στα αγγλικά.

Το σοβαρό αναγνωστικό κοινό του περιοδικού το εμπιστεύεται για τις έγκυρες και έγκαιρες πληροφορίες του σχετικά με την ενέργεια και το περιβάλλον, ενώ η εξειδικευμένη συντακτική ομάδα
του παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και καταγράφει έγκυρα και υπεύθυνα όλη την τρέχουσα επικαιρότητα.

Για έγκυρη και διαρκή ενημέρωση για τον χώρο της ενέργειας και του περιβάλλοντος, μπορείτε να εμπιστεύεστε ακόμη τα www.energyworld.gr (για την Ελλάδα, στα ελληνικά) και www.energyworldmag.com (για τη ΝΑ Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο, στα αγγλικά), που εγγυώνται καθημερινή και πλήρη ενημέρωση σε όλο το φάσμα της ενεργειακής αγοράς.

ΤΡΙΜ Α.Ε.
Έδρα: Λεωφ. Αθηνών 286
124 62 Χαϊδάρι
Τηλ.: 210 7240510, 210-5810581
E-mail: energyworld@trimpublications.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More