Εταιρείες-κολοσσοί του πετρελαίου & του φυσικού αερίου στο MOGC 2019

Σε πόλο έλξης διεθνών εταιρειών της αγοράς του πετρελαίου, του φυσικού αερίου, των ερευνών υδρογονανθράκων και των αγωγών θα αναδειχθεί το ετήσιο συνέδριο Midstream Oil & Gas Congress (MOGC 2019).

Στο πλαίσιο του ενεργειακού συνεδρίου, που θα λάβει χώρα στις 18-19 Φεβρουαρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη, πρόκειται ενδεικτικά να συμμετάσχουν οι εξής εταιρείες: Ελινόιλ, Baltic Connector Oy, ΔΕΠΑ, Makedoniki, EKME JGC Corporation UK Limited, LBC Tank Terminals, ΡΑΕ, καθώς και πολλοί άλλοι.

Στην ατζέντα των θεμάτων που θα τεθούν επί τάπητος συμπεριλαμβάνονται οι τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά την έρευνα και εξόρυξη υδρογονανθράκων, η κατασκευή των αγωγών μεταφοράς φυσικού αερίου, τα μελλοντικά βήματα και σχέδια για τους τερματικούς σταθμούς και αποθηκευτικούς χώρους καυσίμων.

Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την εταιρεία BGS Group, που οργανώνει το ετήσιο συνέδριο MOGC 2019, στο +312 0808 7321, ή επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του συνεδρίου. https://goo.gl/XrwmC8

Το έντυπο και ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης EnergyWorld θα υποστηρίξει ως χορηγός επικοινωνίας το διεθνές συνέδριο Midstream Oil & Gas  Congress 2019.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More