Ενέργεια, εμπόριο & διμερής συνεργασία στο μενού της επίσκεψης Τσίπρα στη Μόσχα

Αλέξης Τσίπρας και Ντμίτρι Μεντβέντεφ θα συζητήσουν σήμερα Παρασκευή για θέματα εμπορίου, οικονομικής συνεργασίας και ενέργειας, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού στη Ρωσία.

Θέματα διμερούς εμπορίου, οικονομικής συνεργασίας, καθώς και πρότζεκτ σχετικά με τον ενεργειακό τομέα και τη γεωργία, θα συζητήσουν ο Ρώσος πρωθυπουργός, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, με τον Αλέξη Τσίπρα, κατά τη συνάντησή τους στις 7 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της υπηρεσίας Τύπου της ρωσικής κυβέρνησης.

«Ο Ρώσος πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις 7 Δεκεμβρίου. Οι επικεφαλής των κυβερνήσεων θα συζητήσουν την κατάσταση και τις προοπτικές στο ρωσο-ελληνικό εμπόριο και στην οικονομική συνεργασία, την εφαρμογή κοινών σχεδίων στην ενέργεια, στη βιομηχανία, στις υποδομές μεταφορών, στην τεχνολογία, στη γεωργία και σε άλλους τομείς», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου, επίσημη επίσκεψη στη Μόσχα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, καθώς και με τον Ρώσο πρωθυπουργό, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Ο σύμβουλος του Έλληνα πρωθυπουργού για τη συνεργασία με τη Ρωσία, Δημήτρης Βελάνης, δήλωσε χτες, μιλώντας στο Sputnik πως η επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στη Μόσχα και οι συναντήσεις με τη ρωσική ηγεσία έρχονται να επιβεβαιώσουν τις φιλικές σχέσεις και τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών.

Σχόλια
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More