Γ. Μπασιάς στο EPOCH 2018: Οι προοπτικές της Ελλάδας στην έρευνα υδρογονανθράκων

Ο Γιάννης Μπασιάς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ), ανακοίνωσε το θέμα που θα παρουσιάσει στο πλαίσιο του συνεδρίου EPOCH 2018.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπασιάς θα αναδείξει το θέμα των προοπτικών εξερεύνησης και παραγωγής υδρογονανθράκων στην Ελλάδα. Η ομιλία του κ. Μπασιά στις 3 Δεκεμβρίου εντάσσεται στο τμήμα του συνεδρίου που αφορά τα σημαντικά διεθνή ζητήματα που πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη από την αγορά.

Στο ίδιο συνέδριο, εκπρόσωπος της Λιβανέζικης Διεύθυνσης Πετρελαίου θα παρουσιάσει τις εξελίξεις για τον δεύτερο γύρο  αδειοδότησης ερευνών αναφορικά με το λιβανέζικο πετρέλαιο και φυσικό αέριο.

Υπενθυμίζεται πως το συνέδριο EPOCH 2018 (Exploration and Production Offshore Congress Hub 2018) συγκεντρώνει την προσοχή και το ενδιαφέρον στελεχών, εταιρειών και οργανισμών διεθνούς βεληνεκούς στην αγορά υδρογονανθράκων.

Για να μάθετε περισσότερα για το EPOCH 2018, που θα λάβει χώρα στις 3-4 Δεκεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο oilepoch.com.

Το έντυπο και ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης EnergyWorld υποστηρίζει το συνέδριο EPOCH 2018 ως χορηγός επικοινωνίας.

Σχόλια
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More