Έξυπνη διαχείριση UPS μέσα από το Cloud από τη Schneider Electric

Η Schneider Electric, ο ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού παρουσιάζει το Smart-UPS™ με την εφαρμογή APC SmartConnect, το πρώτο και μοναδικό cloud-enabled UPS για τη διαχείριση ενέργειας σε ΙΤ περιβάλλον. Η λύση επιτρέπει στις επιχειρήσεις, ιδίως στις μικρές και μεσαίες (SMBs), που έχουν περιορισμένο αριθμό πόρων και IT δυναμικού, για την προληπτική και αποτελεσματική διαχείριση της «υγείας» των UPS συστημάτων τους.

Η αστοχία της μπαταρίας ενός UPS, σε οποιοδήποτε εξοπλισμό είναι ανεπιθύμητη, ωστόσο σε επίπεδο επιχειρήσεων θα μπορούσε να σημαίνει σημαντικές καθυστερήσεις και απώλεια εσόδων. Για να αναδείξουμε τη σημαντικότητα του θέματος, αρκεί να αναφερθεί πως στον σημερινό κόσμο του IoT, αυτές οι συσκευές είναι πιθανό να υποστηρίζουν εξοπλισμό, τόσο τοπικά όσο και απομακρυσμένα, που πρέπει να έχει το ίδιο επίπεδο διαθεσιμότητας και ασφάλειας όπως τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά data centers.

To SmartConnect, που διατίθεται ως στάνταρ λειτουργία σε επιλεγμένα μοντέλα της κορυφαίας σειράς APC Smart UPS, παρέχει την αξιοπιστία, την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (SMBs) για να παραμένουν συνδεδεμένες με την τεχνολογία και τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την λειτουργία τους.

Το SmartConnect αξιοποιεί την ανοιχτή και διαλειτουργική, cloud-enabled αρχιτεκτονική EcoStruxure  της Schneider Electric για να:

  • Συλλέγει και να στέλνει δεδομένα σχετικά με την «υγεία» και την κατάσταση του UPS του πελάτη, συμπεριλαμβανομένου του πότε πρέπει να αντικατασταθεί η μπαταρία, να ανανεωθεί η εγγύηση και τις ειδοποιήσεις απόδοσης του UPS.
  • Παρέχει μια ασφαλή, cloud-based διαδικτυακή πύλη όπου οι πελάτες μπορούν να δουν την κατάσταση του UPS από οποιαδήποτε συσκευή η οποία είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.
  • Στέλνει αυτόματες προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις, ενημερώσεις για νέες εκδόσεις και υποστήριξη αντιμετώπισης προβλημάτων για προχωρημένους χρήστες μέσα μιας εύκολης στη χρήση συσκευής απομακρυσμένου ελέγχου.
  • Άμεση και εύκολη εγκατάσταση ακόμα και για χρήστες που δεν έχουν εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις.

 

Σχόλια
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More